Currentum fortsetter sin nordiske ekspansjon og gjør nå sitt første oppkjøp i det norske markedet. Rørleggerfirmaet Askim & Mysen Rør AS, med røtter helt tilbake til 1904, slutter seg til gruppen.

– Vi er glade for å øke ekspansjonen og dra nytte av Askim & Mysen Rørs erfaring og kunnskap. Med den veksttakten vi har hatt innenfor Currentum de siste tre årene, vil dette være et positivt og viktig steg i vår utvikling, sier Klas Larsson, administrerende direktør Currentum.

VVS-entreprenøren Askim & Mysen Rør AS hadde en omsetning på cirka 330 millioner kroner i 2022. Hovedkontoret ligger i Slitu i Trøgstad kommune og totalt jobber det cirka 175 ansatte i selskapet. Kompetanseområder inkluderer oppvarming, sprinkleranlegg og totaloppussing av bad. Faste kunder finner du blant annet innen service-, bolig- og næringsbygg i Østfold og Oslo.

– Vi er veldig glade for at Askim & Mysen Rør AS har valgt å bli en del av Currentum. Dette er et veletablert selskap som har holdt på i mange år, med imponerende suksess, og en sterk posisjon på det norske markedet. Deres innsikt i kundenes behov og lokalkunnskap vil komplettere konsernet på en veldig god måte, sier Klas Larsson, administrerende direktør i Currentum.

Samarbeid innad i gruppen

Siden oppstarten for snart tre år siden har Currentum kjøpt opp over 50 installasjonsselskaper. I fjor ønsket de fire selskaper velkommen i Finland og gikk dermed inn i sitt andre nordiske land. Ved hvert oppkjøp er det viktig at entreprenørånden bevares. Askim & Mysen Rør beholder derfor merkevaren og drives videre av dagens ledelse for å opprettholde lokal forankring og kultur.

Tollef Berger, daglig leder i Askim & Mysen Rør AS

Tollef Berger er daglig leder i Askim og Mysen Rør AS sier at dette var avgjørende:

– Vi har gjennom årene fått flere tilbud om å selge, men det har ikke vært riktig for oss tidligere. Med Currentum følte vi at tiden var inne. Det er spesielt viktig for oss at vi forblir vårt eget selskap og kan fortsette som vi har gjort med lojale ansatte og et godt omdømme, sier Tollef Berger og fortsetter:

– Mitt håp er at vi kan videreutvikle og bygge Askim & Mysen Rør. Samtidig tror vi på godt samarbeid med våre søsterselskaper i Sverige og Finland. Sammen blir vi en spennende blanding av tekniske bedrifter, sier Tollef Berger.

Flere nyheter

Her kan du lese flere artikler om Currentum.

Fler nyheter

Här kan du läsa fler tidigare artiklar om Currentum.