I august tok Currentum steget inn i Norge. Nå utvider den raskt voksende installasjonsgruppen sin tilstedeværelse i Norge ytterligere – gjennom anerkjente Randem & Hübert.

Randem & Hübert har hovedkontor i Oslo, og ble grunnlagt i 1935. I dag har de rundt 125 ansatte. I fjor omsatte Randem & Hübert for rundt 550 millioner kroner. Når man nå går inn i Currentum, ser ventilasjonsselskapet gode muligheter for god fortsatt vekst.

– Med en sterk eier som Currentum i ryggen fortsetter vi vokse organisk og gjennom oppkjøp på det norske markedet, sier Anders Ettre, administrerende direktør i Randem & Hübert.

Synergier mellom selskapene

Currentum ser på tilskuddet som strategisk viktig. Sammen med Askim & Mysen Rør, og andre bedrifter i resten av Norden, er ambisjonen at Randem & Hübert skal øke sin konkurransekraft, og tiltrekke seg både nye kunder og medarbeidere. Klas Larsson, konsernsjef i Currentum, understreker samtidig at det viktig å fortsatt virke lokalt.

– At selskapene har en sterk posisjon lokalt er en viktig del av vår oppkjøpsstrategi. Randem & Hübert har en fantastisk historie, som helt klart må beskyttes. Som en del av Currentum får de muligheten til å gjøre det de er gode på, men enda mer og enda bedre. Vi er veldig glade for å ha de med på laget, sier Klas Larsson.

Jan Thoresen, Randem & Hüberts styreleder, synes Currentums ambisjoner sammenfaller godt med Randem & Hüberts.

– Currentums ambisjoner om lønnsomhet vekst i våre foretrukne markedssegmenter går hånd i hånd med våre mål. Ved å gjøre det sammen får både vi og Currentum bedre forutsetninger for å lykkes, sier Thoresen.

Flere nyheter

Her kan du lese flere artikler om Currentum.

Fler nyheter

Här kan du läsa fler tidigare artiklar om Currentum.